Bosna i Hercegovina
Ured za razmatranje žalbi
 
BOS HRV СРП ENG
POČETNA O NAMA VIJESTI LEGISLATIVA LINKOVI KONTAKT
 
KONSULTACIJE S JAVNOŠĆU
NABAVKE
IZVJEŠTAJI
OBAVJEŠTENJA-STARI ZJN
Vijesti
 
2015 GODINA
2016 GODINA
2017 GODINA
2018 GODINA
2019 GODINA
2020 GODINA
2021 GODINA
 
03.06.2019.
International Conference on Organization and Work of Procurement Review Bodies
U organizaciji Ureda za razmatranje žalbi Bosne i Hercegovine i GIZ Programa jačanja institucija Bosne i Heregovine 15. i 16. aprila održana je dvodnevna Međunarodna konferencija o radu i organizaciji organa za rješavanje žalbi u postupcima javnih nabavki u Sarajevu.
 
Međunarodna konferencija je održana s ciljem jačanja sistema javnih nabavki u Bosni i Hercegovini u oblasti pravne zaštite kroz razmjenu znanja i iskustava članova Ureda za razmatranje žalbi Bosne i Hercegovine, članova organa za rješavanje žalbi iz regionalnih zemalja kao i zemalja Evropske Unije.
 
Na Međunarodnoj konferenciji su uzeli učešće predsjednici i članovi organa za rješavanje žalbi u postupcima javnih nabavki iz zemalja Evropske unije, Rumunije, Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Grčke, susjednih zemalja i Bosne i Hercegovine odnosano istaknuti eksperti iz oblasti javnih nabavki i predstavnici Agencije za javne nabavke Bosne i Hercegovine, Ureda za reviziju institucija Bosne i Hercegovine, Suda Bosne i Hercegovine, Tužilaštva Bosne i Hercegovine, Agencije za prevenciju i borbu protiv korupcije Bosne i Hercegovine i drugi.
 
 
 
 
Vi ste posjetilac broj: 10835
Trenutno online: 2
06.05.2021.
početna o nama webmail kontakt