Bosna i Hercegovina
Ured za razmatranje žalbi
 
BOS HRV СРП ENG
POČETNA O NAMA VIJESTI LEGISLATIVA LINKOVI KONTAKT
 
KONSULTACIJE S JAVNOŠĆU
NABAVKE
IZVJEŠTAJI
OBAVJEŠTENJA-STARI ZJN
Vijesti
 
2015 GODINA
2016 GODINA
2017 GODINA
2018 GODINA
2019 GODINA
2020 GODINA
2021 GODINA
2022 GODINA
2023 GODINA
 
03.06.2019.
International Conference on Organization and Work of Procurement Review Bodies
U organizaciji Ureda za razmatranje žalbi Bosne i Hercegovine i GIZ Programa jačanja institucija Bosne i Heregovine 15. i 16. aprila održana je dvodnevna Međunarodna konferencija o radu i organizaciji organa za rješavanje žalbi u postupcima javnih nabavki u Sarajevu.
 
Međunarodna konferencija je održana s ciljem jačanja sistema javnih nabavki u Bosni i Hercegovini u oblasti pravne zaštite kroz razmjenu znanja i iskustava članova Ureda za razmatranje žalbi Bosne i Hercegovine, članova organa za rješavanje žalbi iz regionalnih zemalja kao i zemalja Evropske Unije.
 
Na Međunarodnoj konferenciji su uzeli učešće predsjednici i članovi organa za rješavanje žalbi u postupcima javnih nabavki iz zemalja Evropske unije, Rumunije, Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Grčke, susjednih zemalja i Bosne i Hercegovine odnosano istaknuti eksperti iz oblasti javnih nabavki i predstavnici Agencije za javne nabavke Bosne i Hercegovine, Ureda za reviziju institucija Bosne i Hercegovine, Suda Bosne i Hercegovine, Tužilaštva Bosne i Hercegovine, Agencije za prevenciju i borbu protiv korupcije Bosne i Hercegovine i drugi.
 
 
 
 
Vi ste posjetilac broj: 34046
Trenutno online: 1
19.05.2024.
početna o nama webmail kontakt