Босна и Херцеговина
Канц. за разматрање жалби
 
BOS HRV СРП ENG
ПОЧЕТНА О НАМА НОВОСТИ ЛЕГИСЛАТИВА ЛИНКОВИ КОНТАКТ
 
КОНСУЛТАЦИЈЕ С ЈАВНОШЋУ
НАБАВКЕ
ИЗВЈЕШТАЈИ
ОБАВЈЕШТЕНЈА-СТАРИ ЗЈН
Новости
 
2015 ГОДИНА
2016 ГОДИНА
2017 ГОДИНА
2018 ГОДИНА
2019 ГОДИНА
2020 ГОДИНА
2021 ГОДИНА
2022 ГОДИНА
2023 ГОДИНА
 
03.06.2019.::
International Conference on Organization and Work of Procurement Review Bodies
У организацији Канцеларије за разматрање жалби Босне и Херцеговине и ГИЗ Програма јачања институција Босне и Хереговине 15. и 16. априла одржана је дводневна Међународна конференција о раду и организацији органа за рјешавање жалби у поступцима јавних набавки у Сарајеву.
 
Међународна конференција је одржана с циљем јачања система јавних набавки у Босни и Херцеговини у области правне заштите кроз размјену знања и искустава чланова Канцеларије за разматрање жалби Босне и Херцеговине, чланова органа за рјешавање жалби из регионалних земаља као и земаља Европске Уније.
 
На Међународној конференцији су узели учешће предсједници и чланови органа за рјешавање жалби у поступцима јавних набавки из земаља Европске уније, Румуније, Њемачке, Словеније, Хрватске, Грчке, сусједних земаља и Босне и Херцеговине односано истакнути експерти из области јавних набавки и представници Агенције за јавне набавке Босне и Херцеговине, Канцеларије за ревизију институција Босне и Херцеговине, Суда Босне и Херцеговине, Тужилаштва Босне и Херцеговине, Агенције за превенцију и борбу против корупције Босне и Херцеговине и други.
 
 
 
 
Vi ste posjetilac broj: 33149
Trenutno online: 1
16.04.2024.
почетна о нама webmail контакт