Bosna i Hercegovina
Ured za razmatranje žalbi
 
BOS HRV СРП ENG
POČETNA O NAMA VIJESTI LEGISLATIVA LINKOVI KONTAKT
 
KONSULTACIJE S JAVNOŠĆU
NABAVKE
IZVJEŠĆA
OBAVJEŠTENJA-STARI ZJN
Portal e-Nabave
O Portalu e-Nabave
27.10.2009.::
O Portalu e-Nabave
 
Portal e-Nabave
Poštovani posjetioci,
 
U okviru programa „Jačanje javnih institucija“, Agencija za javne nabave BiH je u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju (GiZ) razvila potpuno novi informacijski sustav za objavu obavijesti u postupcima javnih nabava i dostavu izvješća o provedenim postupcima javnih nabava (informacijski sustav e-Nabave) i ovim putem vas obavještavamo da smo isti pustili u produkciju 27.11.2014. godine.
 
U prvoj fazi, informacijski sustav e-Nabave podrazumijeva integraciju tri aplikacije i to, Registar ugovornih tijela i ponuditelja, sustav za dostavu izvješća o provedenim postupcima javnih nabava-WisPPA i sustav za objavu obavijesti u postupcima javnih nabava-Go-Procure sa svim njihovim funkcionalnostima, dok će u drugoj fazi sustav e-Nabave biti nadograđen sa dva nova modula, modul e-Tendering i modul e-Aukcije.
 
Firma koja je radila na razvoju novog informacijskog sustava je Devlogic d.o.o. iz Sarajeva, čiji je razvojni tim, zajedno sa timom ispred Agencije za javne nabave BiH, na vrlo profesionalan i kvalitetan način za veoma kratko vrijeme razvio vrlo kompleksnu aplikaciju koja je od krucijalnog značaja za provedbu novog Zakona o javnim nabavama. Prilikom razvoja sustava e-Nabave razvojni tim je vodio računa o tome da se sve funkcionalnosti koje podrazumijeva novi sustav razviju i implementiraju na način da korištenje sistema bude maksimalno intuitivano čime bi se ubrzao proces provođenja procedura koje podrazumijeva Novi Zakon o javnim nabavama.
 
Vi ste posjetilac broj: 34822
Trenutno online: 2
13.06.2024.
početna o nama webmail kontakt