Босна и Херцеговина
Канц. за разматрање жалби
 
BOS HRV СРП ENG
ПОЧЕТНА О НАМА НОВОСТИ ЛЕГИСЛАТИВА ЛИНКОВИ КОНТАКТ
 
КОНСУЛТАЦИЈЕ С ЈАВНОШЋУ
НАБАВКЕ
ИЗВЈЕШТАЈИ
ОБАВЈЕШТЕНЈА-СТАРИ ЗЈН
Портал е-Набавке
О Порталу е-Набавке
27.10.2009.::
О Порталу е-Набавке
 
Портал е-Набавке
Поштовани посјетиоци,
 
У оквиру програма „Јачање јавних институција“, Агенција за јавне набавке БиХ је у сарадњи са Њемачким друштвом за међународну сарадњу (GiZ) развила потпуно нови информациони систем за објаву обавјештења у поступцима јавних набавки и доставу извјештаја о проведеним поступцима јавних набавки (информациони систем е-Набавке) и овим путем вас обавјештавамо да смо исти пустили у продукцију 27.11.2014. године.
 
У првој фази, информациони систем е-Набавке подразумијева интеграцију три апликације и то, Регистар уговорних органа и понуђача, систем за доставу извјештаја о проведеним поступцима јавних набавки-WisPPA и систем за објаву обавјештења у поступцима јавних набавки-Go-Procure са свим њиховим функционалностима, док ће у другој фази систем е-Набавке бити надограђен са два нова модула, модул е-Tendering и модул е-Аукције.
 
Фирма која је радила на развоју новог информационог система је Devlogic д.о.о. из Сарајева, чији је развојни тим, заједно са тимом испред Агенције за јавне набавке БиХ, на врло професионалан и квалитетан начин за веома кратко вријеме развио врло комплексну апликацију која је од круцијалног значаја за проведбу новог Закона о јавним набавкама. Приликом развоја система е-Набавке развојни тим је водио рачуна о томе да се све функционалности које подразумијева нови систем развију и имплементирају на начин да кориштење система буде максимално интуитивано чиме би се убрзао процес провођења процедура које подразумијева Нови Закон о јавним набавкама.
 
Vi ste posjetilac broj: 33149
Trenutno online: 1
16.04.2024.
почетна о нама webmail контакт